20150314_124130-768x1024_talladaNOTICIES DESTACADES relacionades amb feina, ajuts, política, eleccions….

  1. Laura Dalmau, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informa de la publicació de l’Ordre ARP/24/2016, que modifica l’Ordre de convocatòria dels ajuts del contracte global d’explotació de l’any 2015 per incrementar-ne el pressupost.
  2. Unió de Pagesos està en campanya per a les eleccions que tenen aquest diumenge.
  3. L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, informa que dilluns 27 de febrer expliquen el LEADER a Gironella. 9 del vespre a la Casa de Cultura. carrer Balmes, 2.
  4. El Parlament de Catalunya: dijous 25 de febrer va comparèixer la Consellera d’Agricultura, la senyora Meritxell Serret.
  5. ARCA: Coneixeu les actuacions del programa leader? Voleu opinar al respecte? Feu-ho a http://participa.gencat.cat.

Noticies interessants

Protestes i reclamacions

  • Pageses.cat ens informa que Unió de Pagesos fa una protesta contra els abusos de la industria i distribuïdores de llet que paguen per sota de costos producció.
  • @lleidaalminut  informa que una de cada dues pomes consumides a Espanya és de fora. (@lleidaalminut Diari digital de #Lleida i província).
  • Cooperativas Galicia, ens han enviat un lema: “Lo más hermoso del trabajo en equipo es que siempre tienes a otros a tu lado” (Twitter promovido pola Consellería de Economía, Emprego e Industria para fomentar o emprendemento cooperativo na Comunidade galega)

Sortides

Tot i que aquest cap de setmana ens han recomanat quedar-nos a casa.

  • Los sirgadors i els grups de turisme de diferents pobles del Delta, ens conviden a visitar-los
  • També ens conviden a visitar-los, Som Segarra

Agents rurals: Agents rurals controlen escalada en espais naturals