Comitès organitzador i científic

Comitè organitzador:

 1. Mireia Barnadas i Ribas: Arquitecta, Secretària tècnica de l’AADIPA
 2. Rafel Folch Monclús: Antropòleg. Tècnic de patrimoni etnològic de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals– Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya.
 3. Montserrat Mercadé: Geògrafa, codirectora de la revista  Anuari Territorial de Catalunya,  Societat Catalana d’Ordenació del Territori, IEC, experta en temes de territori.
 4. Isidre Pastor Batalla: Llicenciat amb grau en Història Medieval, Arqueòleg , membre de la Junta de l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya
 5. Santi Ponce:  Historiador, professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació, dep, de Comunicació de la Universitat de Vic, soci de la ICEA.
 6. Oriol Roselló: Arquitecte, Departament d’Arquitectura  i Enginyeria de la Construcció de la Universitat de Girona.
 7. Assumpta Serra: Doctora en història medieval, i arqueòloga, especialitzada en història rural i en masos i masies a Catalunya, coordinadora de la secció Història Rural, ICEA-IEC.
 8. Joan Serra i Gironella. President Associació de Masos de Torroella de Montgrí i l’Estartit (AMTE), propietari masia catalogada com a BCIN (Torre Bagura) . Agricultor. Investigador de l’Àrea de Cultius Extensius del Centre IRTA Mas Badia (Fundació Mas Badia).
 9. Marta Urbiola i Domènech: Arquitecta, Tresorera Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic
 10. Jordi Vilalta Mora. :Gerent Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central . Of. tècnica Solsonès. Solsona.
 11. Josep Mª Vives, President de la ICEA
 12. Manuel Julià i Macias, Arquitecte / Arqueòleg, Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

Comitè  científic:

 • Mònica Alcindor  Dra. Arquitecte en rehabilitació en arquitectura tradicional. Professora de l’escola d’arquitectura portuguesa (arquitectura vernacular). Membre del grup CAT’S de la UdG. Especialista en materials i tècniques tradicionals.
 •  Xosé Armesto,  Doctor en geografia, professor del Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional de la  UB.
 •   Joan Curós, Doctor arquitecte per l’ETSAB, professor de Projectes Arquitectònics. UPC.
 •  Joan Montesó i Ollé, responsable a la Comissió permanent nacional de medi rural a Unió de Pagesos.
 •   César Ornat, Doctor en Biologia, professor del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia (DEAB).Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB,UPC)
 •  Santi Ponce ,Doctor en Historia, professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació, Dep, de Comunicació de la Universitat de Vic, soci de la ICEA.
 •  Josep Pujol, Doctor en Economia  i Catedràtic en Historia e Institucions Econòmiques, professor  Dep., d’Economia e Historia Econòmica UAB
 •  Jordi Rosell, Doctor en Economia, professor del Departament d’Economia Aplicada, UAB, membre de la ICEA i expert en desenvolupament rural i economia agrària.
 •  Assumpta Serra: Doctora en història medieval, i arqueòloga, especialitzada en història rural i en masos i masies a Catalunya, coordinadora de la secció Història Rural de la ICEA.
 •  Joan Serra i Gironella. President Associació de Masos de Torroella de Montgrí i l’Estartit (AMTE), propietari masia catalogada com a BCIN (Torre Bagura) . Agricultor. Investigador de l’Àrea de Cultius Extensius del Centre IRTA Mas Badia (Fundació Mas Badia).
 •  Lourdes Viladomiu Doctora en Economia. Professora Dep., d’ Economia Aplicada de la UAB, amb una extensa experiència en  projectes sobre economia rural i agrària, membre de la ICEA